Erdoğan’a ‘hakikatleri haykırın’ cevabı: Önce yazılarıma son verdiler, sonra dava açtılar…

Yazar Cemile Bayraktar, 'hakikatları yüzümüze haykırın' diyen Erdoğa'a seslenerek, ""Ben bi kez hakkı haykırdım yazılarıma son verdiler :) Bi daha haykırdım dava açtılar :) Hakikati haykırmanın bedeli, Allah esirgesin, davalar vs vs" dedi.

  • ü
  • 11 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Yazar Cemile Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hiç çekinmeyin. Yüzümüze hakikatleri haykırın. Haykırın ki hatamızı görüp kendimizi düzeltelim” sözlerine “Bir kez haykırdım yazılarıma son verdiler. Bir daha haykırdım dava açtılar” yanıtını verdi.

Erdoğan, partisinin İzmir mitinginde yaptığı konuşmada,  “Hiç çekinmeyin. Yüzümüze hakikatleri haykırın. Haykırın ki hatamızı görüp kendimizi düzeltelim. Bizde kibir olmaz, eser olur çalışmak olur. Hata yapmışsak düzeltme olur, biz kendimize işte bu kadar güveniyoruz” ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmanı alıntılayan eski Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar, kendisinin ilk eleştirisinde yazılarına son verildiğini, ikincisinde hakkında dava açıldığını belirterek, “Hatta sizin dalkavuklar, kendilerine eleştiriyi bile terör örgütü kurma iftirası ile yargıya taşıyor”dedi.

Bayraktar’ın paylaşımı şöyle:

“Ben bi kez hakkı haykırdım yazılarıma son verdiler 🙂 Bi daha haykırdım dava açtılar 🙂 Sn Cumhurbaşkanım, bırakın yüzünüze hakikati haykırmayı şöyle ustruplu bir eleştiri tweet’inin bedeli bile itibar suikastından başlıyor, mobbing’e işten atılmaya kadar varıyor. Hakikati haykırmanın bedeli, Allah esirgesin, davalar vs vs
Hatta sizin dalkavuklar, kendilerine eleştiriyi bile terör örgütü kurma iftirası ile yargıya taşıyor.
Artık hakkın sadece bu kadarını yazabiliyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com