Erdoğan’a doğum gününde o sözü hatırlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum gününde eski Başbakan Necmettin Erbakan için kullandığı "Yaş 70, iş bitmiş' sözü hatırlatıldı.

  • ü
  • 25 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün 70. doğum günü. Erdoğan’ın doğum günü ilk kutlayanlardan birisi Azerbaycan Cumhurşkanı İlham Aliyev oldu.

Aliyev, gönderdiği kutlama mesajında, Erdoğan’a başarı ve sağlık dileklerinde bulundu. Aliyev, Erdoğan’ın Azerbaycan’ın gerçek dostu olduğuna işaret etti.

Erdoğan’ın 70. yaş günü dolasıyla dosya medya üzerinde farklı kutlama mesajları yayınladı. Bazı sosyal medya takipçileri Erdoğan’ın eski Başbakan Necmettin Erbakan’ı eleştirmek için 1999 yılında Star gazetesine verdiği röportajı hatırlattı.

Erdoğan, 1999 yılında cezaevine girmeden hemen önce o dönemin Star gazetesine verdiği röportajda Erbakan’ı eleştirmek için şu ifadeleri kullanmıştı:  “Şu anda bir partim yok. 4 aylık mahkumiyetin ardından yeniden bir partiye girebilirim. Ancak şartlarım var. Bu partide, 65 yaşın üzerindekiler siyaset yapmayacak… En son 65 yaşında aday olunabilir. 65 yaşında aday olmak demek, 70 yaşında işi bitmiş olmak demektir” demişti.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Erdoğan’ın Erbakan’ı tutuklatmak için evine polis gönderdiği yönündeki açıklaması kamuoyunda gündem oldu. Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz de Karamollaoğlu’nun açıklamalarını doğrulamıştı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com