Erdoğan, Susurluk’un kilit ismi Sedat Bucak’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa ziyareti sırasında Susurluk kazasından sağ çıkan ve yargılanan eski DYP milletvekili Sedat Bucak ile görüştü.

  • ü
  • 09 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Mayıs seçimlerinden önce İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ziyaret ettiği Susurluk’un kilit ismi Sedat Bucak’la bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Şubat’ta Şanlıurfa’da partisinin ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısına ve deprem konutlarının kura çekilişine katıldı. Erdoğan’ın, Şanlıurfa ziyareti sırasında havalimanında sürpriz bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Gazete İpekyol’un haberine göre; Erdoğan, Susurluk kazasında arabadan sağ çıkan ve davadan yargılanan eski DYP milletvekili Sedat Bucak ile görüştü. Bucak’ın kardeşi Ali Murat Bucak, AKP Siverek Belediye Başkan Adayı. Erdoğan’ın Bucak ile yarım saat görüştüğü öğrenildi.

Görüşmede bulunan bir diğer isim ise ağabeyinin de aralarında olduğu akrabaları 2018’deki Şenyaşar Katliamı davasında yargılanan eski AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da yer aldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com