Erdoğan: Suriye sınırına 30-40 kilometre derinliğinde koridor açacağız

Erdoğan, "Bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız. Suriye sınırlarımız boyunca 30-40 kilometre derinliğinde bir güvenlik koridoru açacağız"dedi.

  • ü
  • 04 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız. Suriye sınırlarımız boyunca 30-40 kilometre derinliğinde bir güvenlik koridoru açacağız”dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlayan Kabine toplantısı bitti. Terörle mücadeleyi sınır içinde ve dışında önlerine çıkan engellere rağmen devam ettirdekilerini ifade ede Erdoğan, “Bu yaz Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız. Suriye sınırlarımız boyunca 30-40 kilometre derinliğinde bir güvenlik koridoru açacağız.

Bize ne şuradan, buradan gibi bir ifade duyarsanız bilin ki bunu söyleyen ya zır cahildir ya da gönüllü veya görevli bir 5. kol elemanıdır. Bizim sömürgemiz yok. Hiç olmadı. Bizim karşılıksız gelir getirecek kaynaklarımız yok, hiç olmadı. Bizim bunlar üzerine kurulu siyasilere, emperyalistlere teslim mi olacağız? Hayır, asla.

Suriye’nin gözlerimizin önünde parçalamaya çalışıldığını, hangi zihniyetlerin sahası haline getirildiğini gayet iyi biliyoruz.”

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com