Erdoğan: Medyamız kötü bir sınav veriyor

TUSAŞ'a yapılan saldırı sonrası medyayı eleştiren Erdoğan, "Hassasiyetler ülkemize gelince esirgeniyor. Bizi asıl üzen daha çok sorumlu çok daha titiz yayın yapmasını beklediğimiz yazılı-görsel medyamızdır. Son dönemde medyamız bu hadiselerde kötü bir sınav veriyor" dedi.

  • ü
  • 25 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı Programı’nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Malumunuz önceki gün TUSAŞ’ın yerleşkesine menfur terör saldırısı düzenlendi. Acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı ülkümüze kast eden alçaklarla mücadele azmimiz daha büyüktür… Kiralık katil sürülerinin emellerinin ne olduğunun da gayet farkındayız. Bölücü canilerin kanlı eylemlerinin hangi amaca hizmet ettiğinin bilincindeyiz. Güvenlik toplantımızda atacağımız adımları detaylıca ele aldık. Terörsüz Türkiye hedefimizle aramıza kimse giremez. Oyunlarını başlarına yıkacağız” dedi.

TUSAŞ saldırısının ardından medyayı eleştiren Erdoğan, şunları söyledi:

‘SORUMSUZ YAYINLARI TUSAŞ’TA GÖRDÜK’

“Terörün gayesi sadece kan dökmek değildir toplumda korku ortamı oluşturmaktır. Ülkemizde bazı çevreler bilerek veya bilmeyerek terörün bu hedefine ulaşmasına yardım ediyor. Sosyal medya operasyon aygıtı gibi. Hassasiyetler ülkemize gelince esirgeniyor. Bizi asıl üzen böyle meselelerde daha çok sorumlu çok daha titiz yayın yapmasını beklediğimiz yazılı görsel medyamızdır. Son dönemde medyamız bu hadiselerde kötü bir sınav veriyor. Sorumsuz yayınları TUSAŞ’ta gördük. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yok.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Erdoğan, “Terör eylemi akabinde milletimizin yanı sıra muhalefet dahil siyasi partilerimizin benimsediği müşterek duruşu takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com