Erdal Beşikçioğlu’ndan ‘vali’ yönetim modeli: Belediyedeki protokol kapısını kaldırdı

CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen sanatçı Erdal Beşikçioğlu, vatandaşın talebi üzerine belediyedeki protokol kapısını kaldırdı. Beşikçioğlu, Etimesgut'ta kültür ve sanat etkinliklerinin sayısının artacağını söyledi.

  • ü
  • 04 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Etimesgut Belediye Başkanlığı’na seçilen Erdal Beşikçioğlu, “Artık belediyede protokol kapıları falan olmayacak. Filmdeki uygulamaların gerçeğe dönüşmesini istiyor vatandaş”dedi. Beşikçioğlu, vatandaşın ‘Vali’ filmindeki gibi yönetim modeli istediğini söyledi.

Beşikçioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, eski vali Recep Yazıcıoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘Vali’ filmindeki gibi vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim istedikleri söyledi. Beşikçioğlu, belediyede protokol kapısı olmayacağını belirtti. Beşikçioğlu, “Seçim çalışmalarında bana herkes Vali filmindeki gibi vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim istediklerini söyledi. Artık belediyede protokol kapıları falan olmayacak. Filmdeki uygulamaların gerçeğe dönüşmesini istiyor vatandaş”

Etimesgut’ta kültür ve sanat etnikliklerenini sınırlı olduğunu ifade eden Beşikçioğlu, “Eğitim seviyesi yüksek bir nüfus olmasına rağmen sosyal ve kültürel etkinlikler sınırlı. Etimesgut’ta oturanlar, etkinlikler için merkeze gitmek zorunda. Biz Etimesgut’ta sosyal ve kültürel etkinlikleri başlatacağız, vatandaşlarımız merkeze gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

Beşikçioğlu, Etimesgut’ta üç üniversite bulunmasına rağmen tek öğrenci yurdunun olmadığına işaret ederek, ” Etimesgut’ta 3 tane üniversite var, ayrıca diğer üniversiteler de komşu ilçelerde ama Etimesgut’ta 1 tane bile öğrenci yurdumuz yok. Öğrenci yurdu açacağız.” ifadesini kullandı.

 

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com