Erbaş’ın lüks makam aracı bardağı taşırdı: ‘Gidici inşallah’

Gazeteci Sevilay Yılman, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yeni makam aracı ve Arapça bilmemesinin bardağı taşırdığını belirterek, "Görevden alınması yönünde ciddi lobi yapılıyor… Bence Erbaş’ı bir zamanlar Kızılay’ı şirketi gibi yöneten Kerem Kınık gibi bir son bekliyor. Gidici inşallah…" dedi.

  • ü
  • 26 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Tasarruf genelgesine rağmen kendisine lüks Audi A6 makam aracı alan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın görevden alınacağı iddia edildi.

Erbaş’ın makam aracı olarak mecvut Mercedes ve TOGG’a ek olarak Audi A6 aldığı kamuoyuna yansımıştı. Gazeteci Sevilay Yılman, AKP içerisinde Ali Erbaş’tan inanılmaz bir rahatsızlık olduğunu belirterek, “Görevden alınması yönünde ciddi lobi yapılıyor… Arapça bilmediğinin ortaya çıkmasının üzerine bir de yeni makam aracı A6 olayı bardağı taşırmış… Bence Erbaş’ı bir zamanlar Kızılay’ı şirketi gibi yöneten Kerem Kınık gibi bir son bekliyor.”dedi.

Erbaş, Kuzey Irak’da bir televizyon kanalının Arapça sorularına tercüman aracılığıyla cevap vermesi de ülkede gündem olmuştu. Erbaş’ın özgeçmişinde çok iyi Arapça bildiği yazması eleştiri konusu olmuştu.

Gazeteci Sevilay Yılman, Ali Erbaş ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

“AK Parti’de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile ilgili bir kesimde inanılmaz rahatsızlık var…Görevden alınması yönünde ciddi lobi yapılıyor… Arapça bilmediğinin ortaya çıkmasının üzerine bir de yeni makam aracı A6 olayı bardağı taşırmış… Bence Erbaş’ı bir zamanlar Kızılay’ı şirketi gibi yöneten Kerem Kınık gibi bir son bekliyor. Gidici inşallah…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com