Enginyurt’tan Kurtulmuş’a: R dönüşü ustası, iyi kıvırdın

Demokrat Partili Cemel Enginyurt, Numan Kurtulmuş'un açıklamasından geri adım atmasıyla ilgili olarak, "Numan Kurtulmuş, bu kadar erken dönüş yapacağını düşünmedim. Maşallah yaşına rağmen iyi kıvırdın" dedi.

  • ü
  • 14 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Anayasa’nın 3. maddesiyle ilgili açıklamasından geri atmasını sert bir dille eleştirerek, “Numan Kurtulmuş, bu kadar erken dönüş yapacağını düşünmedim. Maşallah yaşına rağmen iyi kıvırdın” dedi.

Kurtulmuş, Gazi Üniversitesi’nin yeni akademik yılı açılışında yaptığı konuşmada, Anayasa’nın 3. maddesinin değiştirilmesini istemişti. Kurtulmuş’un bu açıklamasına muhalefet partilerini sözcülerinin yanısıra Saray’ın danışmanı Mehmet Uçum da tepki göstermişti. Uçum’un açıklamasının Kurtulmuş’a ayara olarak değerlendirilmişti.

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, Uçum’un Kurtulmuş’un konuşmasına ayar veren açıklamasıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Numan Kurtulmuş ile Mehmet Uçum, gizli ve sinsi bir kavga içindeler. Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı adayı olmak için,2. defa TBMM Başkanı olmak istiyor. O sebeple de Saraya şirinlik yapıyor. Yemez Numan efendi yemez. Anayasanın ilk 4 maddesini size yedirmeyiz.” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Kurtulmuş’un açıklamasından geri adım atmasını ise Enginyurt, “R dönüşü yapmak ustası Numan Kurtulmuş, derhal istifa etmelidir.
Bizim sözümüz var dedik. Dinlemenizi tavsiye ediyorum. Numan Kurtulmuş, bu kadar erken dönüş yapacağını düşünmedim.
Maşallah yaşına rağmen iyi kıvırdın.” ifadesini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com