‘En borçlu belediye’den 15 Temmuz etkinliğine 2 milyon TL’lik harcama

Türkiye’nin en borçlu belediyesi olan AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz etkinlikleri için 1 milyon 970 bin TL harcadı.

  • ü
  • 22 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’li Tahir Büyükakın’ın başkanlığını yaptığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan tasarruf tedbirleri kapsamında alınan kararlara uymadı. Belediye, 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı organizasyonu için 2 milyon TL’ye yakın harcama gerçekleştirdi.

Belediyenin programın organizasyonu için düzenlediği ihalede yalnızca bir geçerli teklifin olması dikkati çekti.

BirGün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 24 Haziran’da “15 Temmuz Şehitleri Anma Programı”nın organizasyon işlerine yönelik ihale düzenledi. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen ihale kapsamında alınacak hizmetin yaklaşık maliyeti 2 milyon 43 bin 333 TL olarak belirlendi.

1,9 MİLYON HARCADILAR

Pazarlık yöntemiyle düzenlenen ihalede yalnızca bir şirketten teklif alındı.

İhaleye yönelik kararını 11 Temmuz’da veren ihale komisyonu, GES Ajans Reklam Tanıtım Organizasyon isimli şirket ile sözleşme imzaladı.

GES Ajans Reklam Tanıtım Organizasyon şirketinin sahibinin, AKP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak uzun yıllar görev yapan Gökhan Meriç olduğu öğrenildi. Yalnızca bir gün sürecek etkinlikler için belediye, şirket ile 1 milyon 970 bin TL’lik anlaşma yaptı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com