EKOL TV’yi satın alan Mübariz Mansimov: Sesimi duyurmak istiyorum

1 Nisan'da yayına girmesi beklenen EKOL TV'yi devralan iş insanı Mübariz Mansimov, “Neden medya sektörüne girdiniz?” sorusuna, hakkındaki asılsız haberlere cevap verebileceğini belirterek, “Sesimi duyurmak istiyorum” yanıtını verdi.

  • ü
  • 14 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Ünlü hukukçu Ersan Şen tarafından kurulan EKOL TV binasında çalışmaları inceleyen Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov, “Evet, doğrudur, kanalı alıyorum. Ama hisseleri henüz üzerime devrolunmadı” dedi. Mansimov kanalın 1 Nisan’da yayına gireceğini duyurdu.

Kanalın yayın politikasının bağımsız olacağını vurgulayan Mansimov, Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz’a konuştu. Saymaz’ın “Neden medya sektörüne girdiniz?” sorusuna, en azından hakkındaki asılsız haberlere cevap verebileceğini belirterek, “Sesimi duyurmak istiyorum” yanıtını verdi.

‘BENİ İÇERİ KOYACAKLARSA KOYSUNLAR’

Mansimov, “Medya sahibi olmak riskli bir karar değil mi?” sorusunu da “Beni içeri koyacaklarsa koysunlar. Kötü bir şey yapmıyorum ki. Benim kafamdaki şu: Bazı gazeteci arkadaşlara hisse vermek. Gelecekte benim hissem azalsın, gazetecilerin hisseleri çoğalsın” diye yanıtladı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com