DP’li Salih Uzun: ‘Ali Erbaş ve Yusuf Tekin varken ateizm derneğine ihtiyaç yok’

Demokrat Parti Milletvekili Salih Uzun, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i hedef alarak, Türkiye'de ateizm derneğine ihtiyaç olmadığını savundu.

  • ü
  • 27 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun (Depo Photos)

Demokrat Parti (DP) İzmir Milletvekili Salih Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarılmasına değildi. Uzun, ‘Çocuklarımızı bunlar dinden soğutuyor’ diyerek Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i hedef aldı.

Milletvekili Uzun konuşmasında, “Şatafat ve israf düşkünlüğü ile başında bulunduğu Diyanet’i, dolayısıyla dinimizi, sürekli tartışma konusu haline getiren Ali Erbaş varken Türkiye’de ateizm derneğine mi ihtiyaç var? Müfredatın olur olmaz her yerine dini bilgiler yerleştirerek dindar nesiller yetiştireceğini zanneden ama iddia ile söylüyorum, işin sonunda maalesef hem bilgisiz hem de dinsiz nesillerin yetişmesine sebep olacak olan Yusuf Tekin varken, Türkiye’de ateizm derneğine ne ihtiyaç var? Çocuklarımızı bunlar dinden soğutuyor” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com