Dilruba Kayserilioğlu: Söylediklerimin doğru olduğu kanıtlandı

Dün gece cezaevinden tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu, söylediklerinin doğruluğunun kanıtlandığını belirterek, "Eleştiri herkesin hakkıdır. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğiz. Bu bir suç teşkil etmemeli. Söylediklerimin arkasındayım" dedi.

  • ü
  • 30 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Dilruba Kayserilioğlu, tahliye edildikten sonra Kayserilioğlı “Eleştiri herkesin hakkıdır. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğiz. Bu bir suç teşkil etmemeli. Söylediklerimin arkasındayım” dedi.

İzmir’de sokak röportajının ardından kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanmış ve cezaevine konmuştu. Dün gece saatlerinde tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu, ailesiyle günler sonra bir araya geldi.

Kayserilioğlu, tahliye edildikten sonra Halk TV’ye yaptığı açıklamada, söylediklerinin arkasında olduğunu söyledi. Dilruba Kayserilioğlu, tahliyesinin ardından Halk TV muhabiri Yağmur Beril Varol’a konuştu ve şu ifadeleri kullandı:

“İlerleyen süreçte verdiğim röportajın doğruluğu kanıtlanmış oldu. Süreç böyle oldu aslında ben bir şey yapmadım. Benim gibi aynı dertten musdarip. Benden daha ağır durumda olan kişilerden biri olduğumu biliyorum. Küfür hakaret etti diyenler bana daha ağır küfretti, belden aşağı konuştu.

Şahsa kişiye kuruluşa söylenmiş yapılmış bir şey yok. Eleştiri herkesin hakkıdır. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğiz. Bu bir suç teşkil etmemeli.

Söylediklerimin arkasındayım. Bu ilk değil son da olamayacak. Ama dileğim son olması…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com