Dilan Polat cezaevinden şube açtı

Türkiye'nin pek çok ilinde sayısız şubesi olan Dilan Polat Güzellik Merkezlerine bir yenisi eklendi. Polat cezaevinden yeni şube açtı, ailesi ünlü fenomenin yedek sosyal medya hesabından duyurdu.

  • ü
  • 08 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan ve cezaevine konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, iddiaların merkezinde bulunan şubelerine yenisini ekliyor. Polat’ın yeni güzellik merkezi İstanbul Kağıthane’de açıldı. Tören şarkısı ise ‘Enerci’ oldu.

Sosyal medya fenomenlerinden Engin Polat ve eşi Dilan Polat kara para aklama iddiasıyla ayladır tutuklu. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok ilinde sayısız şubesi olan Dilan Polat Güzellik Merkezleri aynı zamanda kara para aklama iddialarında merkezinde bulunuyor.

ŞUBE ÖNÜNDE KALABALIK

Öte yandan yeni şubesinin İstanbul Kağıthane’de açılacağı Dilan Polat’ın yedek sosyal medya hesabından duyurulurken, açılış töreninde şubenin önündeki kalabalık dikkat çekti.

POLAT AİLESİ PAYLAŞTI YEDEK HESAPTAN PAYLAŞTI

Polat ailesi, ‘Ailecek açılışa gidiyoruz’ notuyla Dilan Polat Yedek hesabında paylaşılan karede Dilan Polat’ın kayınvalidesi Şükran Polat, Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra ve Engin Polat’ın erkek kardeşinin nişanlısı Hazal Erdoğan’ın yanı sıra çiftin avukatı Hüseyin Kaya da yer aldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com