‘Erdoğan’ın en yakınlarının vergi rekortmenleri sıralamasında başı çekmesi sorgulanmalı’

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın vergi rekortmenleri listesine girmesiyle ilgili, "Bu ticaret kimlerle yapılıyor, nasıl yapılıyor detaylı bir şekilde gördüğünüz zaman çoğunda mutlaka ve mutlaka bir kamu otoritesi ile yapılan bir ticaret olduğunu görüyorsunuz" dedi.

  • ü
  • 20 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

DEVA Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili İdris Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı, Baykar CEO’su Selçuk Bayraktar’ın vergi rekortmenleri listesine girmesiyle ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

DEVA Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, Çorum’da il ve ilçe teşkilatlarıyla istişare toplantısı yaptı. Burada konuşan Şahin, 2023 yılı vergi rekortmenleri listesine giren Selçuk Bayraktar’ı hatırlatarak, “Bugün Sayın Erdoğan’ın damadı vergi rekortmeni oluyor. Şimdi bu kardeşimizin elbette ki yapmış olduğu hepimizin övünç kaynağı ama biz o övünç kaynağını keşke Sayın Erdoğan’a damat olmadan önce yapmış olduğu işlerle anabilseydik. Bu vergi rekortmenliğini keşke daha önceki tarihler içeresinde beyan etmiş olsaydı da bununla hep birlikte gurur duymuş olsaydık” değerlendirmesinde bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘BU TİCARETE BAKILDIĞI ZAMAN…’

Bayraktar’ın vergi rekortmeni ‘olabilmesinin’ sorgulanması gerektiğini kaydeden Şahin, “Bugün geldiğimiz noktada ülkeyi yöneten Sayın Erdoğan’ın en yakınlarının vergi rekortmenleri sıralamasında başı çekmiş olması bile tek başına sorgulanması gereken hususların önünde geliyor çünkü baktığınız zaman bu ticaret kimlerle yapılıyor, nasıl yapılıyor detaylı bir şekilde gördüğünüz zaman çoğunda mutlaka ve mutlaka bir kamu otoritesi ile yapılan bir ticaret olduğunu görüyorsunuz. İçeride ve dışarıda hiç fark etmez. Bu vergi rekortmenliğinin bile övünç olarak gösterilmiş olması ve bunun farklı televizyonlarda farklı bir şekilde takdim edilmiş olması bile ülkenin geldiği durumun ne kadar içler acısı bir olduğunu bizlere gösteriyor” şeklinde konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com