Deprem bölgesindeki öğretmenleri konteynerlerden atıyorlar

Antep’ın'te Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 4 gün içinde ücretli öğretmenlerin barındığı konteynerleri boşaltmasını istedi. Kararın, AFAD tarafından alındığı öğrenilirken CHP'li Kalkan "Tasarruf tedbirlerinizi gidin değişik yerlerde uygulayın" dedi.

  • ü
  • 12 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 11 Haziran’da gönderdiği yazıyla konteynerlerı boşaltmaları için öğretmenlere 14 Haziran’a kadar süre verildiğini duyurdu. Kararın, AFAD Koordinasyon Kurulu kararı ile alındığı belirtildi.

‘TASARRUF TEDBİRLERİNİ BAŞKA YERDE UYGULAYIN’

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yazısını sosyal medya hesabından paylaşarak kamuoyuna duyuran Şahinbey Belediye Meclisi’nin eski Meclis Üyesi CHP’li Uğur Kalkan ise “Tasarruf tedbirlerini gidin Gaziantep’in değişik yerlerinde uygulayın” dedi. Kalkan, şunları kaydetti:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KARAR, GÖZDEN GEÇİRİLMELİ’

“AFAD Koordinasyon Kurulu öğretmenlerle ilgili karar almış. Karar bugün okul ve kurum müdürlüklerine iletildi. Ücretli öğretmenlerin, tatile gidecek öğretmenlerin ve yöneticilikten ayrılanların konteynerleri boşaltması istendi. O zor şartlarda görevini yapmayan çalışan ücretli veya kadrolu öğretmenlere bu bir haksızlıktır. Tasarruf tedbirlerini gidin Gaziantep’in değişik yerlerinde uygulayın. Bu yanlış karar gözden geçirilmeli ve zor şartlarda görev yapan öğretmenlerimiz bir de kalacak yer sıkıntısıyla karşı karşıya bırakılmamalıdır.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com