Demirtaş’ın savunması kitap oluyor

Selahattin Demirtaş'ın Kobane davasında 8 gün süren savunmasının kitap haline getirilmesi için sevenleri harekete geçti. Bir sosyal medya hesabı yayınlanacak kitabın kapağını bile hazırladı.

  • ü
  • 08 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Kobane davasında yaptığı savunma kitap oluyor.

Demirtaş’ın 8 gün süren savunmasının halktan yoğun ilgi görmüştü. Demirtaş’ın savunması tam metin olarak günlük yayınlanmıştı. Diyarbakır ile ilgili sosyal medya paylaşımları yapan Diyarbakırde isimli hesap tarafından Demirtaş’ın savunmasıyla ilgili kitap kapağı hazırlandı.

Demirtaş’ın fotoğrafının bulunduğu kitapta üst başlık olarak, “Adım Selahattin, daha çok duyacaksınız” ifadesi yer alırken ana başlık olarak ‘Demirtaş’ın savunması” adı verildi. Kitabın yayınevi olarak ise ironik bir isim seçildi. Demirtaş’ın savunmasını SEGBİS üzerinden yaptığı hatırlatılmak istercesine ‘Sebgis yayınları” olarak konuludu. Hesabın takipçileri ise Demirtaş’ın savunması yerine ‘Demirtaş yargılıyor” konulmasını istedi.

Hesap kitap kapağına şu notu düşerek paylaştı: “O savunmanın herkes tarafından okunabilmesi lazım. Biz kitap kapağını hazırladık, içinin doldurulmasını çok isteriz. @hdpdemirtas”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com