DEM Parti’den Narin açıklaması: Organize bir şekilde katledildi, peşini bırakmayacağız

DEM Parti, Narin'in cesedinin çuval içerisinde bulunmasıyla ilgili olarak, "Bu sıradan bir ölüm değil. Narin, organize bir şekilde katledildi. Hepimizi yasa boğan bu cinayette sorumluluğu bulunanlar açığa çıkarılmalı, tarafsız ve bağımsız bir yargı önünde hesap vermelidir. Bu cinayetin peşini asla bırakmayacağız" dedi.

  • ü
  • 08 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin dere yatağında çuval içerisinde bulunmasına yönelik açıklamalar devam ediyor.

DEM Parti’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “19 gündür kendisinden haber alınamayan Narin Güran’ın ne yazık ki bu sabah cansız bedeni bulundu. Herkes bu haberle kahroldu.

Acımız büyük!

Bu sıradan bir ölüm değil. Narin, organize bir şekilde katledildi. Hepimizi yasa boğan bu cinayette sorumluluğu bulunanlar açığa çıkarılmalı, tarafsız ve bağımsız bir yargı önünde hesap vermelidir. Bu cinayetin peşini asla bırakmayacağız.” denildi.

Sanatçı Gülben Erdoğan, daha önce aranan dere yatağında Narin’in cansın bedeninin bulunmasına tepki göstererek, “Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz…
Neden kıydılar küçük kıza😔
Kim kıydı😢
Kimler biliyordu 19 gün saklandı?
Narin’imize nasıl kıydınız nasıl
Ah gitti halay çekip, annenin eteklerine saklanıp, masum mahçup gülümseyen meleğimiz gitti!!!!” ifadesini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com