DEM Parti: TUSAŞ’a saldırının zamanlaması manidar  

DEM Parti Grup Başkanveili Temelli, TUSAŞ'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı: Kaç gündür bu ülkede çok önemli bir tartışma sürdürülüyor. Bu tartışmaların çok büyük bir kısmı Türkiye toplumunun beklentilerine yanıt veriyor. Savaş, şiddet ve ölümlerden kurtulmak isterken böyle bir olayla karşılaşıyoruz.

  • ü
  • 23 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Meclis’te DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, başkent Ankara’da bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesisine yönelik bombalı ve silahlı saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.

Zamanlamanın manidar olduğunu belirten Temelli, ‘provokasyon’ nitelemesinde bulundu.

Temelli, saldırıya ilişkin şunları söyledi:

‘PROVAKASYON OLDUĞU HER TARAFINDAN BELLİ’

“Çok üzgünüz. Yine insanlarımız öldü, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu olaya bu olay kapsamında bakmamak gerekiyor. Kaç gündür bu ülkede çok önemli bir tartışma sürdürülüyor. Bu tartışmaların çok büyük bir kısmı Türkiye toplumunun beklentilerine yanıt veriyor. Çünkü uzun süredir Türkiye toplumu savaş, şiddet, ölümlerden kurtulmak isterken böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Zamanlaması manidardır, provokasyon her tarafından belli olmaktadır.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bu tür gelişmelere karşı inatla, toplumun beklentisi olan barış içinde yaşama beklentisine ısrarla yanıt vermek zorundayız. Geç kaldığımız her adım yitip giden canlara mal olmaktadır. Bu olayı bir kez daha kınıyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com