DEM Parti ilçe binasına baltalı saldırı

Bursa'da DEM Parti İnegöl ilçe binasına baltalı düzenlendi. Saldırı esnasında ilçe binasının dışında bulunan bir parti üyesi de baltayla kovalandı.

  • ü
  • 05 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İnegöl ilçe binasına baltalı düzenlendi. Saldırı esnasında ilçe binasının dışında bulunan bir parti üyesi de saldırgan tarafından baltayla kovalandı.

Artı Gerçek’e konuşan DEM Parti Bursa Eş Başkanı Mehmet Deniz, “Bir gün önce coşkulu bir şekilde aday tanıtımını yaptığımız seçim startını verdiğimiz binaya saldırının düzenlenmiş olması faşist blokun karanlık planlarını göstermektedir. Bu saldırıların beslendiği kaynağı çok iyi biliyoruz” dedi.

DEM Parti Bursa Eş Başkanı Mehmet Deniz, saldırıyı şu şekilde anlattı:

“Bu akşam saat 21.00 sularında Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı adaylarımız ve bizler ilçe binamıza yakın bir noktada seçim çalışması yürütürken baltalı bir saldırı gerçekleşti. Bir partili üyemiz ilçe binasından evine giderken aynı baltalı saldırgan kendisine yönelik de baltalı saldırı gerçekleştirdi ama saldırıdan yara almadan kurtuldu. İlçe binamız tahrip edildi, camları kırıldı, kapıları kırıldı, ciddi bir maddi, zarar oluştu.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com