Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Narin açıklaması: Bizzat takipçisi olacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağım" dedi. 

  • ü
  • 08 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağım” dedi.

21 Ağustos tarihinde evinin yakınlarında kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıkta dere kenarındaki çuval içinde bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN NARİN MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından küçük Narin’e ilişkin mesaj paylaştı.

“Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok.” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık.” dedi.

Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacaklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.” açıklamasında bulundu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com