Cumhurbaşkanı Erdoğan sordu: Bursaspor kaçıncı ligde?

Cumhurubaşkanı Erdoğan'ın Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür ile yaptığı kısa görüşmede, “Hangi ligdesiniz” diye sorduğu öğrenildi. Öte yandan kulübün Diyarbakırlı iş insanına satıldığı öne sürüldü.

  • ü
  • 07 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Bursaspor'un Diyarbakırlı bir iş insanına satıldığı öne sürüldü.

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, düzenlediği basın toplantısında. Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa programı sırasında yaptığı kısa görüşmeyi aktardı.

Sinan Bür, “Çok konuşamadık. Yanına gittim. Desteğinizi bekliyorum” dediğini, belirterek Erdoğan’ın masadaki işadamlarına “Başkana yardım edin lütfen” dediğini belirtti.

Erdoğan’ın kendisine “Hangi ligdesiniz” diye sorduğunu kaydeden Bür, “2. Ligde sizin de oynadığınız Erokspor ile aynı ligdeyiz” yanıtı verdiğini söyledi.

BURSASPOR SATILIYOR MU?

Öte yandan; Bursaspor’u, Tuzlasporun da sahibi olan Diyarbakırlı iş insanı İlhanlı Grubun sahibi Mehmet Berzan İlhanlı aldığı bilgisi kulislere düştü.

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, dün basın toplantısında yaptığı açıklamada Bursaspor’un satılacağı yönündeki iddiaları doğrulamamıştı.

‘ÖNCE TEKLİFİ GÖRELİM’

Bür, “Bugün biz de sosyal medyada gördük. Öyle bir başvuru yok, öyle bir niyetimiz de yok” şeklinde konuşmuştu. Başkan Bür “Şu anda öyle bir şey yok. Biz önce bir teklifi görelim. Büyük bir şirket olması lazım, o şirketin içinde bizim de olmamız lazım. Biz öyle Bursaspor’u herkese bırakamayız. Biz futbol aklı olarak da durmamız gerekiyor.

Daha önceki yönetimlere de bunları söylemiştik. Siz işin maddi yönüne bakın, futbolu bize bırakın demiştik. Bizim olmadığımız bir Bursaspor olmaz.” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com