Cumhur İttifakı’nda sulh sağlandı: Kaya gibiyiz, bizde çatlama olmaz

Cumhur İttifakı'nda yeniden sulh sağlandı. MHP lideri Bahçeli, "Biz ne kerpiçiz ne toprağız, biz kaya gibi bir Cumhur İttifakı'yız. Cumhur İttifakı devam edecektir, bizde çatlama olmaz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanındayız" dedi.

  • ü
  • 16 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı namazı sonrası MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in, Beştepe’deki anıt mezarını ziyaret etti. Bahçeli ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Biz ne kerpiçiz ne toprağız, biz kaya gibi bir Cumhur İttifakı’yız. Cumhur İttifakı devam edecektir, bizde çatlama olmaz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

Bahçeli açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Türk siyasetinde kavga yaratmak isteyenler her gün yalan fitne üzerinde görüş beyan ediyorlar. Türkiye Cumhuriyeti ayaktadır. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle devam etmektedir. Tüm seçimler tamamlanmıştır. 2028’e kadar olan süre içerisinde Cumhur İttifak’ının önünde 4 önemli konu bulunmaktadır.

Milletin huzurunda bulunurken herhangi bir sebeple hükümet çatlayacak gibi milleti karamsarlığa, geçim sıkıntısından bahsediyorlar. Cumhur İttifakı devam edecektir. Bizde çatlama olmaz. Biz kaya gibi bir Cumhur İttifakı’yız. Kayaların parçalanması gürültülü olur ama sonuç vermez. O yüzden siyasiler kaynaşmada, barışmada samimi olmalı, milletin huzurunu bozacak davranışlardan kaçınmalı. Türkiye’nin önderliğinde emperyalist güçlere karşı başarı elde etmenin peşindedir. Burada köstek değil, destek olunmalıdır. MHP, üzerine düşen her türlü sorumluluğu fedakarlığı yaparak yoluna devam edecektir. MHP’yi anlamayanlar kırık masalar üzerinde gelecek vaat edenlerin, masayı nasıl dağıttıklarını utanmadan hatırlamadan yol göstermeye çalışmaktadır. Allah onları ıslah etsin.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com