Çiller’in Murat Kurum’a desteğini açıklamasının ardından hangi eski bakan İmamoğlu’na ‘hayırlı olsun’ dedi?

Eski Bakan Rıfat Serdaroğlu, Tansu Çiller'in Murat Kurum'a desteğini açıklamasıyla ilgili olarak, "İBB Seçimlerini Murat Kurum şimdiden kaybetti! Neden biliyor musunuz? Tansu Çiller, Murat Kurum'u desteklemeye karar vermiş ve toplantısına katılmış! Tansu Çiller'in ayak bastığı yerde ot bitmez."dedi.

  • ü
  • 23 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Başbakan Tansu Çiller’in AKP’nin İBB adayı Murat Kurum’a destek vermesi tartışılıyor. Eski Bakan Rifat Serdaroğlu, Tansu Çiller’in desteği sonrasında Murat Kurum’un seçimi kaybedeceğini belirterek,  “Tansu Çiller’in ayak bastığı yerde ot bitmez. Onun maşallah dediği çocuk en fazla 6 ay yaşar”dedi.

Ata Partisi Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Tansu Çiller’in Murat Kurum’a desteğini açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu. Serdaroğlu, “İBB Seçimlerini Murat Kurum şimdiden kaybetti! Neden biliyor musunuz? Tansu Çiller, Murat Kurum’u desteklemeye karar vermiş ve toplantısına katılmış! Tansu Çiller’in ayak bastığı yerde ot bitmez. Onun maşallah dediği çocuk en fazla 6 ay yaşar. DYP’nin durumu ortada! Ekrem Bey, tebrik ederim. Hayırlı olsun…” dedi.

ÇİLLER, MURAT KURUM’U ÖVDÜ

Eski Başbakan Tansu Çiller, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın ile birlikte “İstanbul’u Büyüten Kadınlar” programına katıldı.

Programda konuşan AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’u dinleyen Çiller, “Murat Kurum bir heyecanla geliyor İstanbul’a. İstanbul bu heyecanı arıyordu zannediyorum. Çok önemli noktalara değindi. En önemlisi depremdi. Deprem geliyor İstanbul’a, bunu bilmek lazım. İstanbullu, ulaştırmada çok büyük zaman kaybediyor İstanbullu hayat gidiyor. O saatler kaybedilmemesi gereken saatler.” ifadesini kullandı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com