Cihat Yaycı şikayet etti, gazeteci Adem Yavuz Arslan ve avukat Dilek Ekmekçi’ye dava açıldı

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı'nın şikayetiyle gazeteci Adem Yavuz Arslan ve geçtiğimiz günlerde tutuklanan avukat Dilek Ekmekçi hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

  • ü
  • 10 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Emekli tümamiral Cihat Yaycı, sosyal medya üzerinden kendisine ‘hakaret’ edildiği ve tehdit gördüğü iddiasıyla birçok kişi hakkında dava açtı. Yaycı’nın şikayetiyle KHK’lı Yarbay Ethem Gürbaş, gazeteci Adem Yavuz Arslan ve avukat Dilek Ekmekçi hakkında dava açıldı.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; eski Yarbay Ethem Gürbaş’ın bugün İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davaya şikâyetçi Cihat Yaycı da katıldı. Esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı Gürbaş’ın, 9 ay 15 günden 4 yıl 4 aya kadar hapsini talep etti. Mahkeme, kararın açıklanması için firari Gürbaş hakkındaki yakalama kararının infazının beklenmesine karar vererek duruşmayı 12 Aralık’a erteledi.

ARSLAN VE EKMEKÇİ’YE DAVA

Öte yandan sosyal medya hesapları üzerinden Yaycı, sosyal medya hesapları üzerinden kendisini hedef almakla suçladığı gazeteci Adem Yavuz Arslan ve avukat Dilek Ekmekçi hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Avukat Dilek Ekmekçi, geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com