CHP’ye geçen Afyon Belediyesi’nin her yerinde ‘böcek’ var: Prizlerin altında bile…

Afyon'da seçimi kazanan CHP'li Burcu Köksal, belediye binasındaki skandalı anlattı: "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına falan koymuşlar."

  • ü
  • 18 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’nin ‘kale’lerinden Afyon’da seçimi yüzde 50.73 oyla kazanan Burcu Köksal, görevi devraldıktan sonra belediyede karşılaştıkları ilginç tabloyu anlattı.

Yerel Afyon Postası’na konuşan Köksal, belediyede yaptıkları yeni görevlendirmeleri ilan etti, ‘bankamatik memuru’, seçim öncesi işe alınan kişiler olduğunu belirtti ve belediyenin tahmini borcunun 1 milyar TL’yi bulduğunu açıkladı.

Köksal’ın açıklamaları özetle şöyle:

‘KOLTUK VERMEK İÇİN BİRİMLER AÇILMIŞ’

“Bazı kişilere sırf koltuk vermek için birimler açılmış. Ortaokul mezunu olan kişiyi otopark birim sorumlusu yapmışlar. Kimseyi küçümsemiyorum. Ama orada eğitimli insanlar altta görevlendirilmiş, üstte ise tamamen partizanca görevlendirilmeler yapılmış. Ben liyakat diye vatandaşa söz verdim. Ben bunları nasıl tutabilirim?”

’15 BANKAMATİK MEMURU VAR’

“Bankamatik memurlarını tespit ettik. Şu ana kadar 15 kişi falan tespit ettik. Tek tek inceliyoruz. Sayı 200-300’e yükselebilir. Adamlar ortada yok… Ben onları işten de atmadım. Şunu yaptım. Park ve Bahçelerde ciddi bir personel ihtiyacımız var. Beden işçisi olarak gözüküyorlar ama işyerlerinde yoklar. Oralara görevlendirdik. Çalışıyorsanız oralarda çalışın ekmeğinizi kazanın, çalışmazsanız kusura bakmayın ben oturduğu yerde kimseye maaş veremem.”

‘HER YERDE KAMERA VE BÖCEK VAR’

“Bir de böcek taraması yaptırıyorum. Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına falan koymuşlar. Bildiğin gibi değil. Asansörde bile kamera olduğu konuşuluyor. Boya badana yapılsın, bakılsın diyerek içeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com