CHP’li Konuralp, Emine Şenyaşar’ı ziyaret etti

Meclis'te başlattığı 'Adalet Nöbeti'ni 15'inci gününde sürdüren Emine Şenyaşar'ı CHP Milletvekili Okan Konuralp ziyaret etti. Konuralp, Şenyaşar’ın adalet arayışında yanında olduklarını söyledi.

  • ü
  • 05 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde eski AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından gerçekleştirilen saldırıda eşi ve iki oğlu katledilen, bir oğlu da tutuklanan Emine Şenyaşar, Meclis’te başlattığı Adalet Nöbeti’ni 15’inci gününde sürdürdü.

Şenyaşar aynı saldırıda yaralanan oğlu ve DEM Parti Milletvekli Ferit Şenyaşar ile DEM Parti Grubunun girişinin bulunduğu kapıda eylemine başladı. Şenyaşar, alana tekerlekli sandalye ile geldi. MA‘nın haberine göre; Şenyaşar, elinde “Adalet” yazan pankartla oğlu için adalet istedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

CHP’Lİ KONURALP’TEN ZİYARET

CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp da Şenyaşar’ı ziyaret etti. Şenyaşar, vekile oğullarının nasıl katledildiğini ve asıl katillerin ceza almayıp oğlunun cezaevinde tutulduğunu aktardı.

Dört ameliyat geçirmesine rağmen burada hala adalet aradığını söyleyen Şenyaşar, “Kanıtları sakladılar, oğlumu tutukladılar. Yetmedi hücreye attılar. Halil ve ailesi katildir, hırsızdır herkes bunu biliyor. Oğlumu bırakın” dedi. CHP’li Konuralp, Şenyaşar’ın adalet arayışının yanında olduklarını söyledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com