CHP’den Bahçeli’nin elini öpen müdüre tepki: Derhal emekli edilmeli

CHP'li Murat Bakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öper polis müdürü Süleyman Karadeniz'e tepki göstererek, "Devletin Polisi, askeri bir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez, önünde de eğilmez.Türk polisi, askerinin başı her zaman diktir."dedi.

  • ü
  • 15 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Ziyaret sırasında Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, Bahçeli'nin elini öptü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Emniyet Müdürlüğü Özel Haraket Başkanı Süleyman Karadeniz’in MHP lideri Bahçeli’nin elini öpmesine tepki göstererek, “Devletin Polisi, askeri bir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez, önünde de eğilmez”dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Özel Harekat Başkanlığına ziyarette bulundu. Bahçeli’yi, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve beraberindeki heyet karşıladı. Ziyaret sırasında Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, Bahçeli’nin elini öptü.

Karadeniz’in bu hareketi sosyal medya en fazla tartışılan konu oldu. CHP’li Murat Bakan, Süleyman Karadeniz’e seslenerek, “Devlet Bahçeli’nin elini öpen şahıs EGM Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz. Üzerindeki o üniforma Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil eder.Devletin Polisi, askeri bir siyasi parti liderinin elini eteğini öpmez, önünde de eğilmez.Türk polisi, askerinin başı her zaman diktir.Polis, asker el öpmeye başlarsa bu ülke daha çok 15 Temmuz’lar yaşamaya gebedir. Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com