‘Çetinler’ suç örgütüne operasyon: 109 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak 'Çetinler' organize suç örgütüne operasyon düzenlendiğini, 109 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

  • ü
  • 20 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen ‘Mahzen-15’ operasyonlarında, ‘Çetinler’ organize suç örgütünün çökertildiğini, 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul merkezli Kocaeli, İzmir, Bursa, Samsun, Diyarbakır ve Erzincan’da operasyon düzenlendiğini belirtti. Organize suç örgütü üyelerinin uyuşturucu madde ticareti, kasten adam öldürme, silahla yaralama, işyeri kurşunlama ve ve yağma suçunu işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu ilk belirlemelere göre 7 adet ruhsatsız tabanca,4 kg eroin, 2 kg metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu hap; çok sayıda şarjör, fişek ve çok miktarda Türk Lirasına el konuldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com