Cemil Tugay’ın koruması intihar etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı'ndan bu yana koruması olan Haydar İnanır, dün gece saatlerinde silahla intihar etti.

  • ü
  • 19 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı’ndan bu yana koruması olan Haydar İnanır, dün gece saatlerinde silahla intihar etti.

Evinde eşi varken kafasına silahı dayadığı öğrenilen İnanır’ın tetiğe basarak hayatına son verdiği bildirildi. Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. 31 Mart seçimleri sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cemil Tugay, İnanır’ı Karşıyaka Belediyesi’nden Büyükşehir’e transfer etmişti. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nün istisnai kadrosu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ismini göndermişti. Bakanlıkta açıktan atanma talebi bulunan İnanır’ın intihar sebebi henüz bilinmiyor. Haydar İnanır, Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan çalışanların işe alınma sürecinde öne çıkmıştı. Eylem sırasında işçilerin yanına gelerek işe geri alınacaklarının müjdesini vermişti. İ


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

İnanır’ın cenazesi ikindi vaktin’de Aksev&Esder Örnekköy Cemevin’den kalkacaktır ve Örnekköy mezarlığına defnedilecektir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com