Çakıcı’dan ‘ayar’ yiyen Cübbeli Ahmet: Devlet Bey’in sözünün doğruluğu ortada

MHP lideri Bahçeli'nin Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamasını eleştiren Cübbeli Ahmet, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı ziyaret ettikten sonra görüşünü değiştirdi.

  • ü
  • 26 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

“Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etti. Ziyareti Çakıcı’nın yakın dostu Üzeyir Çakmaktaş duyurdu. Görüşmede gündeme dair konular ele alınırken, Cübbeli Ahmet sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklama yaptı.

Üzeyir Çakmaktaş, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından “Cübbeli Ahmet Ünlü Hoca, bugün Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etti. Gündeme dair bilgi alışverişinde bulundular…” açıklamasını yaptı. Ziyaretin ardından Ünlü, kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yayımladı.

ELEŞTİRİSİNİ GERİ ALDI

“Cübbeli Ahmet” Bahçeli’ye yönelik “Sohbette “Son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin. Şimdi ilk teröriste ‘Gel de başıma geç’ diyor” dedi. Ünlü, sohbet videosunu ilk önce YouTube hesabından yayınladı ancak ardından sildi.

“Cübbeli Ahmet”, Çakıcı ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, PKK ve Abdullah Öcalan hakkında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerine atıf yaptı:

“Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki, Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarının yaptığı açıklamalardan anlaşılan, Kandil’in Abdullah Öcalan’a hiçbir değer vermediğidir. Böylece Devlet Bey’in ‘PKK’nın arkasında Siyonist Yahudiler ve Amerikalılar var’ sözünün doğruluğu ortaya çıkıyor. Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün iç ve dış tehlikelerden muhafaza etsin.”

ÇAKICI HAFTA İÇİNDE BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Alaattin Çakıcı, kısa süre önce MHP Genel Merkezini de ziyaret etti. Çakıcı, burada Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Öte yandan Bahçeli’nin, Öcalan için “TBMM’de konuşsun” çağrısı kamuoyunda gündem yarattı. Ayrıca ziyarette Bahçeli’nin, Çakıcı’nın koluna girmesi dikkat çekti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com