Buzdolabı, traktör derken… AKP’li Elitaş: Askerde gazozla tıraş olurduk

AKP'li isimlerin kendilerinden önce "Buzdolabı ve çamaşır makinesi yoktu", "Traktör yoktu" gibi söylemlerine Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın açıklaması da eklendi. Elitaş, İstanbul'da askerlik yaparken su bulamadıkları için gazozla traş olduklarını iddia etti.

  • ü
  • 09 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bizden önce evlerde buzdolabı yoktu, çamaşır makinesi yoktu” ifadesi ile AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta’nın “2002’den önce Türkiye’de traktör üretimi yoktu” açıklamasına Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan katkı geldi. Elitaş, su olmadığı için gazozla traş olduğunu öne sürdü.

Adana’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının tanıtım töreninde konuşan AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Erdoğan’dan önce İstanbul’da insanların su bulamadıkları için gazozla traş olduğunu savundu.

Elitaş, “Bu belediyecilik hikayesi, Cumhurbaşkanımızın 1994 yılındaki başlattığı belediyecilikle yazılmıştır. Gençler onları hatırlamaz, o günleri bilmez. O gün hatırlayan benim yaşımdakiler, 1994 yılında orada işi olan, eğitim hayatını gerçekleştirenler maalesef İstanbul’u bir çöp dağı, susuzluk içerisinde kıvranan bir çöl gibi görür. Ben 1982 yılında İstanbul’da askerlik yaparken hani hikaye gibi anlatılır ama gazozla tıraş olurduk. Haftada bir gün su gelirdi. İstanbul’un merkezinde, Kağıthane’de haftada bir gün su olurdu” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Elitaş’ın sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gazozla traşın ‘yaratıcı’ bir fikir olduğunu belirten pek çok kullanıcı, bu hikayenin bugüne kadar anlatılmamış olmasına üzüldüğünü söyledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com