Bursa’da deprem korkusuyla balkondan atlayan kişi hayatını kaybetti

Çanakkale merkezli depremde sarsıntılardan korkan Bursa'da bir kişi bulunduğu binanın ikinci katınadan atladı. Hastaneye kaldırılan kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

  • ü
  • 05 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Çevre illerden de hissedilen Çanakkale’deki depremde Bursada bir kişi korkarak ikinci kattan atladı. Sağlık Bakanı Koca, ağır yaralanan kişinin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakale’de 4.9 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Çevre illerden de hissedilen depremde bir kişi öldü.

Sağlık bakanı Fahrettin Koca, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kişinin korku nedeniyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralandığını söyledi. Koca, hastaneye kaldırılan vatandaşın, Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadığını açıkladı.

Koca’nın paylaşımı şöyle:

“Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com