Bu da ‘yüksek hesap’ cinayeti: Aracıyla çalışanın üzerinden geçip öldürdü

Denizli'de Ferdi Akbulut adlı kişi, eğlence mekanında gelen 'yüksek hesaba' itiraz ettiği gerekçesiyle çalışanlar tarafından darbedildi. Daha sonra Akbulut, otomobilini çalışanların üzerine sürüp, 26 yaşındaki garsonu ezerek ölümüne neden oldu.

  • ü
  • 24 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Denizli’de bulunan bir eğlence mekanında sabaha karşı gelen yüksek hesap tartışması ölümle sonuçlandı.

İddiaya göre, Ferdi ile kardeşi İsa Akbulut, yanlarında kız arkadaşlarıyla eğlence mekanına gitti. Bir süre sonra Akbulut kardeşler ile mekan çalışanları arasında yüksek hesap yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonunda iddiaya göre Ferdi ile İsa Akbulut mekan çalışanları tarafından darbedildi.

Daha sonra otomobiline binen Ferdi Akbulut, eğlence mekanından önünden hızla geçip geri döndü. Akbulut, kullandığı otomobili eğlence mekanında önünde kendisini darbeden çalışanların üzerine sürdü. Akbulut, mekanda çalışan Ferhat Denktaş’ı ezip olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ferhat Denktaş, kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İsa ile Ferdi Akbulut, jandarma ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Öte yandan olay anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüde; eğlence mekanından ayrıldıktan sonra otomobiline binen Ferdi Akbulut’un işletmenin önünden hızla geçmesi, ardından geri dönüp, çalışanların üzerine aracı sürmesi ve Ferhat Denktaş’a çarpıp kaçması yer aldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com