Broşür kavgası can aldı: İki kardeş tek mermiyle vuruldu

Antalya'da markete broşür bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında kavga çıktı. İşyeri sahisinin yeğenleri de dahil olmasıyla kavga büyüdü. İşyeri  sahibi çekmecesindeki tabanca ile ateş etti ve tek mermi ile iki yeğenini de vurdu.

  • ü
  • 21 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Antalya’da CHP’nin seçim otobüsünden inen kişilerin market ve şarküteri dükkanına broşür bırakmak istemesiyle başlayan bir tartışma, iş yeri sahibi ile bu kişiler arasında çıktı.

İş yeri sahibi Sinan E., broşür bırakanları tersleyerek dükkandan çıkardı. Ardından, iş yeri sahibine bu davranışının yanlış olduğunu söyleyen bir kişi ile aralarında tartışma yaşandı.

Tartışma esnasında, iş yeri sahibinin yeğenleri Haktan Faik Çoban ve Burak Devran Çoban da tartışmaya dahil oldu. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, iş yeri sahibi Sinan E. çekmecedeki tabancasını çıkararak ateş etti. Ancak bu ateş sonucunda çıkan mermi, Haktan Faik Çoban’ın karnından girip çıktıktan sonra kardeşi Burak Devran Çoban’ın karnına isabet etti.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla polis ekipleri olay yerine geldi ve iş yeri sahibi Sinan E.’yi suç aleti olarak kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına aldı. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan Haktan Faik Çoban’ı sedyeye alırken, diğer kardeş Burak Devran Çoban ise ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Haktan Faik Çoban yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdığı belirtiliyor. Görüntülerde, yaşanan tartışmanın ve kavganın nasıl başladığı ve geliştiği net bir şekilde görülüyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com