Birlikte yaşadığı kadını ve 8 yaşındaki oğlunu vahşice katletti

Antalya'da Aynur Çilli’yi ormanlık alanda başını taşla ezerek öldüren Mehmet Altın, kadının 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli’yi de vahşete tanık olduğu gerekçesiyle boğarak katletti.

  • ü
  • 02 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Antalya Döşemealtı’nda Mehmet Altın isimli erkek, birlikte yaşadığı 43 yaşındaki Aynur Çilli ile 8 yaşındaki oğlunu vahşice katletti.

DHA’nın aktardığına göre olay sabah saatlerinde Duacı Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Altın, 1.5 yıldır birlikte yaşadığı Aynur Çilli ve oğlu Bulutcan’la ormanlık alana gitti.

Burada ikili arasında bilinmeyen sebeple çıkan tartışma sonrasında Altın, Aynur Çilli’ye taşla vurmaya başladı. Genç kadını oğlunun gözleri önünde başını taşla ezerek öldüren Altın, küçük çocuğu da yanına alarak eve döndü. Daha sonra da küçük Bulutcan’ı da olaya şahit olduğu gerekçesiyle boğarak öldürüp el, ayak ve boynunu iple bağlayarak evden çıktı.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Ormanlık alanda Aynur Çilli’nin cansız bedenini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Kadının kimliğini belirleyen jandarma ekipleri Mehmet Altın’ı gözaltına aldı.

Altın’ın evinde arama yapmak için adrese giden ekipler bu kez Umutcan Çilli’nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Cinayetleri itiraf eden katil zanlısının 17, Aynur Çilli’nin ise 20 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com