Bir kadın, evde boğazı kesilmiş halde bulundu: Katil bu kez akraba

Samsun'da 39 yaşındaki Kader Yıldırım, boğazı kesilerek öldürüldü. Kadının, yakın akrabası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

  • ü
  • 25 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Her gün bir kadının öldürüldüğü haberi gelirken, bu kez de Samsun’dan kuzeni tarafından katledilen Kader Yıldırım’ın haberi geldi.

Samsun’un Atakum ilçesinde F.Y. (41), eşi Kader Yıldırım’dan (39) haber alamayınca eve gitti. Eşini, boğazı kesilmiş halde buldu. Kadının yaşamını yitirdiği belirlenirken, kolundaki bileziklerin çalındığı ortaya çıktı. Katili ise aynı binada oturduğu yakını…

DHA’nın haberine göre; olay, Atakum ilçesi Balaç Mahallesi 1040’ıncı sokaktaki sitenin 13’üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, telefonla eşi Kader Yıldırım’a ulaşamayan F.Y., eve gitti.

Kapıyı açan F.Y., 2 çocuk annesi eşini boğazı kesilmiş halde kanlar içerisinde buldu. F.Y.’nin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde Kader Yıldırım’ın yaşamını yitirdiği belirledi. Kadının cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna, eşi F.Y. ise ifadesi için emniyete götürüldü.

F.Y.’nin ilk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını söylediği öğrenildi.

KATİL KUZENİ ÇIKTI

Cansız bedeni bulunan Kader Yıldırım’ın (39), aynı binada oturan halasının oğlu M.I. (32) tarafından öldürüldüğü belirlendi.

M.I.’nin ilk ifadesinde, birine 300 bin TL borcu olduğunu, Kader Yıldırım’ın bileziklerini kolundan alıp borcu ödemek için cinayeti işlediğini itiraf ettiğini söylediği öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com