Bir aday daha mal varlığını açıkladı: En değerli varlıklarım ailem, kedilerim, köpeklerim, kitaplarım…

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bartu Soral, "Mal Beyanı Beyana konu olacak bir mal varlığım yoktur. En değerli varlıklarım ailem, kedilerim, köpeklerim, kitaplarım ve her birisi onlarca yıllık yaşanmışlıkların izini taşıyan eski eşyalarım, çok çalışarak kazandığım tecrübelerim ve biriktirdiğim dostluklardır"dedi.

  • ü
  • 16 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bartu Soral oldu.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok’un kamuoyu baskısı sonucu açıkladığı mal varlığı tartışılmaya devam ediyor. Altınok’un emlak zengini olduğunun ortay çıkmasının ardından sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mal varlığını açıklamış ve diğer adayları da açıklamaya çağırmıştı. Bu çağrıya Turgut Altınok, ‘”Mülk bizim değil Allah’ın, hepsi Allah’ın, biz emanetçisiyiz” yanıtını vermişti.  Kamuoyundan gelen yoğun baskının ardından Altınok, sadece gayrimenkul mal varlığını kamuoyuna açıklamak zorunda kalmıştı.

Zafer Partisi’nin Ankara Büşükşehir Belediye Başkanı adayı Bartu Soral da mal varlığını açıklayan adaylar arasına girdi. Soral, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Kamuoyuna Duyurulur… Mal Beyanı Beyana konu olacak bir mal varlığım yoktur. En değerli varlıklarım ailem, kedilerim, köpeklerim, kitaplarım ve her birisi onlarca yıllık yaşanmışlıkların izini taşıyan eski eşyalarım, çok çalışarak kazandığım tecrübelerim ve biriktirdiğim dostluklardır.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com