Bilge Yılmaz: AKP iktidarda olduğu sürece acı reçeteler bitmeyecek, fakirleşme devam edecek

İYİ Partili Bilge Yılmaz, Mehmet Şimşek'in görev gelmesinin üzerinden 10 ay geçtiğini belirterek, "Doğru politikalar ve doğru kadro ile sonuç almaya başlayabilirdik. Bu bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak. AKP iktidarda olduğu sürece acı reçeteler hiç bitmeyecek, insanlar fakirleşmeye devam edecek" dedi.

  • ü
  • 12 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

İYİ Partili Bilge Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in göreve başlayalı 10 ay olduğunu belirterek, “10 ay az bir süre değil. Doğru politikalar ve doğru kadro ile sonuç almaya başlayabilirdik. Bu bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak”dedi.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP  iktidarda olduğu sürece acı reçetelerin bitmeyeceğini, insanların fakirleşmeye devam edeceğini kaydetti.

Yılmaz’ın paylaşımı şöyle: “Mehmet Şimşek göreve geleli 10 ayı geçti hâlâ alınacak yeni tedbirler, açıklanacak yeni acı reçeteler bekleniyor.

10 ay az bir süre değil. Doğru politikalar ve doğru kadro ile sonuç almaya başlayabilirdik. Bu bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak.

AKP iktidarda olduğu sürece acı reçeteler hiç bitmeyecek, insanlar fakirleşmeye devam edecek.

Mehmet Şimşek göreve geldiğinde söylediklerimizde maalesef haklı çıktık. Ortada günü kurtarmak, selefinin akıl dışı uygulamalarının bazılarını değiştirmek dışında yapılan bir şey yok.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com