Beypazarı Belediye Başkanı’nın koruması, 2 kişiyi tabancayla yaraladı

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın koruması Kamil Kasap, tartıştığı 2 kişiye tabancayla ateş açtı. Gözaltına alınan ve ev hapsi kararı verilen Kasap, itiraz üzerine tutuklandı.

  • ü
  • 22 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Belediye Başkanı Özer Kasap’ın koruması Kamil Kasap, restoranda tartıştığı 2 kişiyi tabanca ile yaraladı. Nöbetçi hakimlik tarafından ev hapsi verilen Kasap, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

DHA’nın haberine göre, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap’ın koruması ve yeğeni olan Kamil Kasap, dün gece saatlerinde restoranda karşılaştığı Serkan Damak ve Murat Köksal ile tartıştı. Sokakta devam eden tartışma, kavgaya dönüştü.

Kamil Kasap, kavga sırasında üzerinde bulunan tabanca ile Serkan Damak ve Murat Köksal’a ateş etti. Murat Kasap karın bölgesi, Serkan Damak ise bacağından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamil Kasap, polis ekiplerince gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kamil Kasap’a ev hapsi verildi. Savcılığın itirazı üzerine tutuklanan Kasap, Sincan Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Olayla ilgili yazılı açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, “20 Eylül 2024 tarihinde saat 23.00-23.30 sularında, Beypazarı Belediyesi personellerinden Kamil Kasap’ın da aralarında bulunduğu bir grup arasında çıkan kavga ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden farklı yorumlar yapılmaktadır. Olay sırasında Kamil Kasap da saldırıya uğramış ve kendisi de yaralıdır” ifadelerini kullandı.

Kavganın kişisel husumetten kaynaklandığını söyleyen Kasap, “Olayın kişisel bir husumetten kaynaklandığı ve kamuoyuna yanlış aktarıldığı, ilk olarak 3 kişinin belediye personeline saldırdığı, piyasadaki videoda boğuşma esnasında yaralanmaların gerçekleştiğinin göründüğü, Kamil Kasap’ın ağır şekilde darp edildiği görülmektedir. Personelimizin yaptığı kişisel olayı, siyasi malzeme yapmaya çalışıyorlar” dedi.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com