Beşiktaş, Rizespor’u 90+7’de mağlup etti

Oldukça az olan üçüncülük şansını devam ettirmek isteyen Beşiktaş, Süper Lig 35. hafta mücadelesinde Avrupa hesapları yapan Rizespor’u ağırladı. 5 gollü karşılaşmada galibiyeti getiren golü 90+7’de kaydeden Siyah-Beyazlı ekip, ikinci Serdar Topraktepe dönemindeki 4. maçta 3. kez kazanma sevinci yaşadı.

Sezona şampiyonluk hesaplarıyla başlayan ancak işler ters gidince defalarca teknik direktör değiştiren Beşiktaş, Süper Lig 35. hafta mücadelesinde Avrupa hesapları yapan Rizespor’u ağırladı. Oldukça az olan üçüncülük şansını devam ettirmek isteyen Siyah-Beyazlı ekip, düelloya sahne olan karşılaşmada galibiyeti getiren golü 90+7’de kaydetti. İkinci Serdar Topraktepe dönemindeki 4. maçta 3. kez kazanma sevinci yaşayan Beşiktaş, puanını 54’e yükseltti. 49 puanda kalan Rizespor’un galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

Beşiktaş, Rizespor

MÜCADELE GOLLERLE BAŞLADI

Tüpraş Stadı’nda oynanan mücadelede Rizespor, Olawoyin’in 5. dakikada bulduğu erken golle 1-0 öne geçti. Devamında Colley 7. dakikada fileleri havalandırdı ve skoru eşitledi: 1-1. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Beşiktaş, Rizespor

GALİBİYET GOLÜ 90+7’DE WORRAL’DAN

Siyah-Beyazlı ekip ikinci yarıda Rashica ile 65. dakikada öne geçti. Rizespor bu gole 68. dakikada Emirhan Topçu ile cevap verdi. Worrall 90+7’de bulduğu golle takımını öne geçirdi ve karşılaşma ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğüyle sonuçlandı. Beşiktaş bu skorla puanını 54’e yükselterek ligde 4. sıraya yerleşti ve Avrupa yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Rizespor ise 49 puanla 8. sırada kaldı. Beşiktaş, gelecek hafta Alanyaspor’a, Rizespor ise kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor’a konuk olacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com