Beşikçioğlu: Köpekler, belediye binalarında bekçi olarak görev yapacak

CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, köpeklerin eğitimden geçirilmesinin ardından belediyenin park, bina ve garajlarında bekçi olarak görevli olacaklarını açıkladı. Beşikçioğlu, "Katliamdan yasa olmaz" diye de ekledi.

  • ü
  • 31 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, "köpekler, belediye binalarında bekçi olarak görev yapacak" dedi.

Ankara’da CHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, hayvanseverlerle Belediye Meclisi’nde bir araya geldi. Sokak hayvanların öldürülmesinin önünü açan yasaya karşı proje geliştiren Beşikçioğlu, projenin içeriğini yurttaşlara anlattı.

‘KATLİAMDAN YASA OLMAZ’

Emirhan Çoban’ın Cumhuriyet’te yayınlanan haberine göre, “Katliamdan yasa olmaz” diyen Beşikçioğlu, “Ben belediye başkanı olarak can dostlarımızı belediyede görevlendireceğim. Belediyenin bir sürü garajı var. Bunlara sahip çıkacak bir can dostuna ihtiyacımız var. Binalarımızda bekçiye ihtiyacımız var” dedi.

KÖPEKLERİN ‘MAAŞI’: ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MAMA GARANTİSİ

Köpeklerin toplanmayacağını, yurttaşların getirmesini beklediklerini ifade eden Beşikçioğlu, “Bu hayvanları eğiterek belediyenin içerisindeki sosyal tesislerde ömür boyu sağlık ve mama garantisiyle görevlendireceğiz” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘RANT SAĞLAMAYA ÇALIŞANLARA ENGEL OLACAĞIZ’

Beşikçioğlu, projelerinin yanı sıra belediyenin veterinerlik hastanesine yönelik eksikliklerin Ankara Üniversitesi’nin Veterinerlik Fakültesi ile işbirliği içerisinde çözüleceğini de açıkladı. Bu kapsamda Beşikçioğlu, “Böylelikle can dostları üzerinden rant sağlamaya çalışanlara engel olacağız” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com