Berat ve Esra Albayrak vakıf kurdu

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'da "Turkuvaz Vakfı" adıyla bir vakıf kuruldu. Vakfın kurucuları arasında Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak ve abisi Serhat Albayrak yer alıyor.

  • ü
  • 01 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Berat Albayrak ve Esra Albayrak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan kararıyla, Berat Albayrak’ın da kurucuları arasında yer aldığı yeni bir vakıf kuruldu.

“Turkuvaz Vakfı” adıyla kurulan vakfın, 3 vakfedeni bulunuyor. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, vakfedenler AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, abisi Serhat Albayrak ve Ömer Faruk Kalyoncu.

Vakfın yönetim kurulunda ise Berat Albayrak, Esra Albarak, Kübra Kalyoncu, Ömer Faruk Kalyoncu ve Serhat Albayrak yer alıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Amacı “Basın, yayın, medya, iletişim, kültür ve eğitim etkinliklerinde bulunmak ve bu alanların gelişimine destek olmak, eğitici, sosyal, kültürel faaliyetleriyle ülkemizin gelişimine katkıda bulunmaktadır” ifadeleri ile açıklanan vakfın mal varlığı ise nakit 500 bin TL olarak belirlendi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com