Belediye Başkanı ifade verdi: Erdoğan’ın fotoğrafı yasal zorunluluk değil

Erdoğan’ın fotoğrafını makam odasından indirdiği gerekçesiyle 'hakaret' suçlamasıyla soruşturma açılan DEM Partili Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol ifade verdi. Erol, Erdoğan'ın fotoğrafının bulundurulmasıyla ilgili herhangi bir yasal zorunluluk olmadığını hatırlattı.

  • ü
  • 10 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

DEM Parti yönetimindeki Bitlis’in Tatvan Belediyesi Eş Başkanı Mümin Erol, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını makam odasından indirdiği gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında Tatvan Adliyesi’nde ifade verdi.

Erol’a çok sayıda partili eşlik ederken, Erol ifadesinde Erdoğan’ın fotoğrafının makam odasında asılı bulunmasıyla ilgili yasal bir zorunluluk olmadığını hatırlattı.

‘KENDİ BAŞKANIMIZIN FOTOĞRAFI YOK’

CHP ve MHP’li belediyelerde de Erdoğan’ın fotoğrafının indirildiğine dikkat çeken Erol, “Kendi partimizin genel başkanının fotoğrafını da odada bulundurmadık. Fotoğrafın indirilmesi sırasında da hiçbir hakaret içerikli bir söz sarf etmedim. Ayrıca hakaret içerikli hiçbir eylem ve davranışta da bulunmadım” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘BİZ DE 13 YOLSUZLUK DOSYASI İÇİN SUÇ DUYUSU YAPACAĞIZ’

Soruşturmanın hukuka aykırı olduğunu vurgulayan Erol, “Biz de bugün 13 adet ayrı suç konusu içeren yolsuzluk dosyası ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Savcılık makamının aynı performansı sergilemesini bekliyoruz. Belli bir maksata yönelik iş bu soruşturmanın hukukla bir ilgisi yoktur. Ben cumhurbaşkanına hakaret etmedim, başkasına da hakaret etmedim. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum” diye kaydetti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com