Bekir Bozdağ’dan ‘440 bin euro rüşvet’ açıklaması: Abdestimizden şüphemiz yok

Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in "400 bin euro rüşvet verdim, dosyam kapatıldı" şeklindeki iddialarının iddianameye girmesi üzerine açıklama yapan Bekir Bozdağ, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum" dedi.

  • ü
  • 12 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

TBMM Başkanvekili ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik’in iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın bugünkü köşe yazısında aktardığına göre; Serdar Sertçelik’in ifadeleri iddianameye de girdi. Sertçelik, Bekir Bozdağ’a 400 bin euro rüşvet verdiğini iddia ederek, bu sayede tahliye olduğunu söylüyor


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bozdağ, şunları kaydetti:

“Bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan haberlerde yer alan Ayhan Bora Kaplan dosyasının gizli tanığı Serdar Sertçelik tarafından ortaya atılan iddialar, şahsıma yapılmış apaçık bir iftiradır. Buradan açıkça ilan ediyorum; bu iftiranın doğru olduğunu kim ispat ederse, sahip olduğum tüm malvarlığımı ona hibe etmeyi, saygın Türk kamuoyu önünde taahhüt ediyorum. Hakkımdaki iftiraların araştırılması ve müfterilerin cezalandırılması için avukatım aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Abdestimizden şüphemiz yok, hiçbir vakitte olmadı, elhamdülillah.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com