Başrolde Şevki Yılmaz: Hanedan düğününde Atatürk’e hakaret ve beddua

Tarihçi İlber Ortaylı’nın nikah şahidi olduğu, II. Abdülhamid’in torunu Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde Atatürk’e yönelik hakaretlere tepki yağarken, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Şevki Yılmaz’ın Atatürk’e "Selanik’ten gelen dönme" dediği ve sonrasında beddua ettiği duyuldu.

  • ü
  • 20 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Şevki Yılmaz'ın bedduasına amin diyen Halil Konakçı'nın bu arada gülmesi de dikkat çekti

4. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Osmanoğlu’nun düğününde Refah Partisi eski milletvekili Atatürk’e hakaretleri büyük tepkiye yol açmıştı. Hanedan düğününden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Ortaylı kendisine yönelik gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ortaylı açıklamasında, “Eski bir milletvekilinin yersiz konuşmalarını tasvip etmem mümkün değildir. Rahatsızlığımı da sıra bana gelince belirttim. Bunlar tarih bilmeyen insanların kahvehane köşelerine yakışan sözleridir. Açık bir Atatürk düşmanlığıdır” ifadelerini kullanmıştı.

ŞEVKİ YILMAZ BEDDUA ETTİ, HALİL KONAKÇI ‘AMİN’ DEDİ

Son olarak ortaya çıkan yeni görüntülerde Şevki Yılmaz’ın Atatürk’e “Selanik’ten gelen dönme” dedikten sonra beddua ettiği duyuldu. Diyanet’e bağlı bir kamu görevlisi olan İmam Halil Konakçı’nın ise gülerek ‘Amin’ dediği ortaya çıktı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com