Yardımcısının kapısını tekmeyle kırdıran müdür açığa alındı

“Okulda başı açık öğrenci istemiyorum” sözleri tartışma yaratan imam hatip okulu müdürü bu sefer de yardımcısına yaptığı inanılmaz mobbing ile gündemde. Okul müdürü, yardımcısının odasının kapısını tekme ile kırdırarak içeri girdi. Olayın medyaya yanmasının ardından Kırbıyık açığa alındı.

  • ü
  • 20 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu’nun müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce “Okulda başı açık öğrenci istemiyorum” diyen, sınava giren bir kadın için “Çırılçıplak gelmiş hanımefendi” sözlerini kullanan Kırbıyık, bu defa da müdür yardımcısının kapısını kırdırmasıyla gündem oldu.

NOW Haber’de yer alan bilgilere göre, başı açık olan kadın müdür yardımcısı, sürekli okul müdürünün mobbingine maruz kaldı.

Ergin Kaya Kırbıyık, müdür yardımcısını, içerisinde tuvalet bulunan ve herkesin kullanacağını söylediği bir odaya taşıtmak istedi. Sonrasında ise depo olarak kullanılan bir odaya geçmesi için baskı yapıldı. Yeni odaya geçmeyeceğini söyleyen müdür yardımcısının kilitlediği odası, müdür tarafından kırdırılarak içeriye girildi.

AÇIĞA ALINDI

Kadın müdür yardımcısının odasının kapısını kıran okul müdürü Kaya Kırbıyık’ın açığa alındığı öğrenildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com