Barbaros Şansal, Mayruk’a saygısızlığı affetmedi: Yatırımlarını çekip Kıbrıs’tan ayrılıyor

Ünlü modacı Barbaros Şansal, ustası Yıldırım Mayruk'a Kıbrıs'a gelişinde çıkarılan bürokratik zorluklara tepki olarak adadan ayrılma ve yatırımlarını başka yere taşıma kararı aldıklarını duyurdu.

  • ü
  • 06 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Barbaros Şansal, KKTC'deki yatırımlarını başka bir ülkeye taşıma kararı aldı.

Kendisini Terzi Yamağı olarak adlandıran Barbaros Şansal, ustası moda tasarımcıı Yıldırım Mayruk’un Kuzey Kıbrıs’a girişte karşılaştığı zorlukları gerekçe göstererek, adadan ayrılma kararı aldı.

Mayruk’un adaya gelişinde doktor raporu alması istenmişi, eşi ve çocuğu olmadığı için raporun da KKTC yönetimci tarafından kabul edilmemişti. Ustası Mayruk’a çıkarılan bürokratik zorlukları eleştiren Şansal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Kuzey Kıbrıs’da son yaz. Ben ite kopuğa alışkınım da ustam Yıldırım Mayruk beye terbiyesizlik ve saygısızlık yapanlar karşılarında beni bulur. Yatırımlarımızı çekip adadan ayrılma kararı alındı.” dedi.

Mayruk, KKTC’de kendisine çıkarılan zorlukları Halkın Sesi gazetesine anlattı. Yıldırım Mayruk, oturma izni, muhaceret izni gibi bürokratik zorlukların artık kendisini bezdirdiğini belirterek,  “Herkese överek anlattığım bu adada şimdi mutsuzum. Türkiye’ye dönmeye karar verdik” ifadelerini kullandı.

Ülkedeki baskı ortamının artmasının ardından Şansal ve Mayruk, yatırımlarını KKTC’ye taşıma kararı almışlardı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com