KHK’lı öğretmen, 20 aylık bebeğiyle cezaevine girdi

KHK'lı öğretmen sınıf öğretmeni Ayşe Ercengiz, kendisine verilen 25 aylık hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından 20 aylık bebeğiyle cezaevine gönderildi. Ercengiz'in 10 ve 13 yaşlarında iki çocuğu daha var.

  • ü
  • 26 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, KHK’lı öğretmen Ayşe Ercengiz’in 20 aylık bebeğiyle önceki gün cezaevine girdiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında “Zindanda bir bebek daha…!” diyen Gergerlioğlu, Ayşe Ercengiz’in eşinin tutuklama sonrası kendisine gönderdiği mesajını paylaştı.

Eşi, 20 aylık bebeğiyle birlikte tutuklanan eşin mesajı şöyle: “Eşim Ayşe Ercengiz KHK’lı bir öğretmen. Bank asyaya para yatırdığı gerekçesi ile 25 ay ceza aldı. Dün öğlen saatlerinde ceyhan da annemin evindeyken polisler. tarsus kadın cezaevine gönderdi. Küçük kızımız 20 aylık hala anne sütü alıyor. 7 aylık premature bir bebek olarak dünyaya geldi.. ilk 6 ay çok ciddi anlamda takip hastasiydi… Biri 2011 kız 8. Sinif (bu sene sınava girecek) Biri 2014 5. Sinif erkek çocuğumuz daha var.”

Sınıf öğretmeni olan Ayşe Ercengiz’in 2016’da ihraç edildiği öğrenildi. Ercengiz, aldığı hapis cezasının infazı olan 8 ayı hapiste geçirecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com