Balık tutmak isteyen 3 arkadaştan biri öldü, ikisi bataklığa saplandı

Kayseri'de balık tutmak amacıyla Yamula Barajı'na giden 3 arkadaştan Salih A. (34) suya girdikten sonra boğularak hayatını kaybetti. Bataklıkta mahsur kalan diğer iki arkadaşı ise ekipler tarafından kurtarıldı.

  • ü
  • 09 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Kayseri’de balık tutmak amacıyla Yamula Barajı’na giden 3 arkadaştan Salih A. (34) suya girdikten sonra boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Kocasinan ilçesi Hırka Mahallesi’ndeki Yamula Baraj Gölü’nde meydana geldi. Salih A., İsmail A. ve Mehmet Emin S., balık tutmak için göl kıyısından bir adacığa geçti. Havanın kararması üzerine geri dönmek için suya giren arkadaşlardan Salih A., dengesini kaybederek suya düştü.

BATAKLIĞA SAPLANDILAR

Arkadaşlarını kurtarmak için çaba gösteren Mehmet Emin S. ve İsmail A. ise bataklığa saplanarak mahsur kaldı. Salih A. kısa süre içinde gözden kayboldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İHH, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, bataklığa saplanan Mehmet Emin S. ve İsmail A.’yı kurtarırken, kaybolan Salih A.’yı bulmak için arama çalışması başlattı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Su altı dalgıçlarının katıldığı aramalarda, yaklaşık 3 saat sonra Salih A.’nın cansız bedenine ulaşıldı. Cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kurtarılan İsmail A. ve Mehmet Emin S. ise sağlık ekiplerince tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com