Bakanlık gönül aldı: Emeklilere şemsiye ve şezlongları ücretsiz

Kültür ve Turizm Bakanlığı, girişleri ücretsiz olan halk plajlarında, şezlong ve şemsiyelerin emekliler tarafından ücretsiz kullanılabileceğini duyurdu.

  • ü
  • 14 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Kültür ve Turizm Bakanlığı, geçtiğimiz hafta yasaklanan sosyal medya platformu Instagram’daki hesabına link vererek Emekliler Yılı kapsamında, girişleri ücretsiz olan halk plajlarında, şezlong ve şemsiyelerin de emeklilere ücretsiz sunulacağını duyurdu. Kullanılan görselde ise ‘ücretsiz halk plajı’ yerine girişi paralı olan mekân fotoğrafının kullanılıdığı görüldü.

‘GİRİŞİ ÜCRETSİZ PLAJLARDA’

Bakanlığın tarafından yapılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

“Emeklilerimiz için yeni bir müjde. Emekliler Yılı kapsamında halk plajlarımızda emeklilerimize özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak.”

EMEKLİYE ZAM YOK ‘İNDİRİM’ VAR

Daha önce de emekli vatandaşlar için devlete ait çeşitli kurumlarda indirimler ve kampanyalar yapılmıştı.  Emeklilerin; indirimli tren bileti, ücretsiz KYK yurdu, PTTCell paketleri gibi çeşitli alanlarda, indirimli fiyatlardan yararlanacakları belirtilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com